Ainekset

  • 100g pakastepinaattia
  • 1 rasia (250 g) kaura-perunagnoccheja
  • 1 fenkoli
  • 1dl tiivistettyä lientä
  • 2rkl oliiviöljyä
  • vastaraastettua hyvin kypsynyttä juustoa
  • suolaa, pippuria
  • makusi mukaan esimerkiksi valkosipulia ja chiliä

Aitoo-gnocchit pinaattikastikkeella

Laita kattilaan kiehumaan vettä ja lisää ripaus suolaa. Lisää sitten gnocchit ja keitä noin kaksi minuuttia. Laita sitten toiselle pannulle oliiviöljyä ja paista siinä viipaloitu fenkoli, lisää sitten gnocchit ja pinaatti. Paista hetki ja lisää sitten liemi. Anna kiehua ja laske lämpöä. Siirrä paistos lautaselle ja viimeistele vastaraastettulla juustolla.

Kiitos reseptistä Alexander Trivedi / aitoaarkiruokaa.fi