Terveisiä Maarianhaminasta: kaksi palkintosijaa Penttilän perunarieskoille

Penttilän perunarieskat pokkasivat jälleen kaksi palkintosijaa lokakuun puolivälissä valtakunnallisessa Artesaaniruoan SM-kisassa  Maarianhaminassa - menestystä on tullut nyt siis jo kahtena vuonna peräkkäin.

Penttilän tuotteet ovat keränneet lukuisia palkintoja. Uusin valmiste, pakasteena myytävä Minirieska, sai viime viikonvaihteessa hopeamitalin ja Perunarieskan “pikkuveli” Pikkurieska pronssia Artesaaniruoka 2021 -kilpailussa Maarianhaminassa. Vuosi sitten tilan Porkkanarieska pokkasi samassa kisassa kultamitalin.

Aitoo-rieskat ovat maultaan ja koostumukseltaan ainutlaatuisia, koska ne tehdään kotimaisista, keitetyistä, kuoripäällisistä perunoista, jolloin mikään osa perunasta ei mene hävikkiin.

Aitoo-rieskoja on saatavilla kahta eri vaihtoehtoa. Alkuperäisessä Aitoo-pikkurieskassa käytetään perunan ohella raaka-aineena vehnäjauhoja. Peruna-porkkanarieskassa on mukana runsaasti kotimaista porkkanaa. Rieskoissa ei ole käytetä maitotuotteita ja kananmunia eli ne ovat vegaanisia.

Pikkurieskaa saa tuoreena nyt myös Uudellamaalla

Menestyksen myötä Penttilän Tila on laajentanut toimituksiaan. Palkittuja pikkurieskoja voi nyt tilata uunituoreina kauppoihin ja ravintoloihin Pirkanmaan ohella myös Uudellemaalla.

”Toimitamme tällä hetkellä kauppoihin Uudellemaalle pikkurieskaa neljän kappaleen pakkauksissa. Ravintolat voivat tilata kaikkia rieskoja minulta suoraan. Tilaukset tulisi tehdä pari arkipäivää ennen toimitusta suoraan minulle", Heikki Penttilä kertoo.

Perunarieskojen valmistus aloitettiin Penttilän Tilalla toukokuussa 2012 eli aivan pian tulee valmistusta 10 vuotta täyteen. Tuotteita myydään kaupoissa Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Nyt pikkurieskan saatavuutta on parannettu ja sitä toimitetaan uunituoreena Uudellemaalle. Rieskat toimitetaan kauppoihin tuoreina eli pakastamattomina joka päivä Leivon leipomon tilaus- ja jakelujärjestelmän kautta. Sen sijaan ravintoloille toimituspäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai. Ravintolatilausten hinnat ja toimitusmäärät saa Heikki Penttilältä.

Onnea Minirieska, Pikkurieska ja myös Uusimaa! Ei muuta kuin herkuttelemaan tuoreilla rieskoilla!

Lue koko tiedote SST:n sivuilta.