Ainekset

  • 8 rieskaa (2 pussia Penttilän Aitoo-chilirieskaa)
  • 8 siivua leikkelettä (oman makusi mukaan)
  • 100 g raastettua juustoa
  • 2 kypsää tomaattia
  • 1 rasia krassia
  • 2 suolakurkkua
  • 1/2 prk kermaviiliä + 2-3 rkl rub-maustesekoitusta

Chilirieska club sandwich, tuttujen kesken clubari

Sekoita kermaviili ja rub-mauste. Laita neljä rieskaa pannulle paahtumaan ja raasta juusto. Käännä rieskat ja lisää niiden päälle kinkut ja juusto. Nosta koko pannu uuniin grillivastuksien alle. Ota toinen pannu ja paahda siinä toiset neljä rieskaa.

Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja piko suolakurkku lohkoiksi. Kun juusto on kunnolla sulanut rieskan päälle, nosta pannu uunista. Lisää  rieskojen päälle tomaattiviipaleet, kermaviilikastiketta ja krasseja. Lopuksi paina päälle kanneksi toinen rieskan puolikas. Halkaise veitsellä ja nosta sitten lautaselle.

Aseta lautasen reunaan pari suolakurkkuviipaletta ja sitten onkin aika syödä. Koko tämän aterian tekoon menee alle 20 minuuttia, joten kyseessä on todellinen pika-ateria.

Kiitos reseptistä Alexander Trivedi / aitoaarkiruokaa.fi