Ainekset

  • 1 pkt (230 g) Boltseja (tavallinen tai chili-tomaatti)
  • 250 g mieleisiäsi Penttilän tilan gnoccheja
  • 1 annos tomaattikastiketta (resepti blogissa, ks. linkki alla)
  • nokare voita tai vähän kasviöljyä
  • 1 mozzarellapallo
  • 1/2 puskaa basilikaa

Lue koko resepti Sivumaku-blogista MTV:ltä!

Boltsi-gnocchi -paistos á la Sivumaku

Aitoo-pasta ei ole ainoa ruokainnovaatio Suomen markkinoilla! Joko olet kokeillut Boltseja? Tämä resepti yhdistää molemmat! Reseptin luonut Sivumaun Jani Kinnunen kommentoi: "Sain aiemmin kesällä maistiaiseksi toista pirkanmaalaista uutuutta, Penttilän tilan perunapastaa eli gnoccheja. Päätin yhdistää nämä paikalliset herkut yksinkertaiseen ruokaan ja siitä tuli just niin hyvä ja helppo kuin pitikin."

Lue Sivumaun blogijulkaisu ja koko resepti Sivumaku-blogista MTV:ltä!