Ainekset

  • 1 ras peruna-kaura-cheddar -gnoccheja
  • 1 isohko sipuli
  • 2 kourallista kanttarelleja
  • pekonia oman maun mukaan
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta persiljaa

Nopeat cheddargnocchit sienillä ja pekonilla

Tarina alkaa näillä sanoin: "Oli vähän kiire koiran kanssa RallyToko-harkkoihin. Ja nälkä." Sanoista tekoihin minuuteissa, ja RallyToko-gnocchit ovat valmiit. Koita sinäkin, vaikka ei olisi edes kiire!

Pilko sipuli ja viipaloi pekoni, heitä pannulle paistumaan ja lisää mukaan kantarellit. Paista muutama minuutti, kunnes sipuli saa vähän väriä ja  pekoni rapeutta. Kiehauta gnocchit (2 minuuttia suolavedessä) ja lisää mukaan pannulle. Anna rapeutua hetki, tarkista suola ja lisää mustapippuria myllystä. Päälle tuoretta persiljaa ja ruoka on valmista. Sehän tuli nopeasti. Ja myös meni. Nam!

Kiitos reseptistä copywriterimme Aino Krohn! Lisäkuvia Facebookin Penttilän Tilan lähiruokaa -ryhmässä.