Ainekset

  • 150 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 rkl voita
  • 1 pieni sipuli
  • 2,5 dl kermaa
  • 1-2 rkl kotisinappia
  • ripaus suolaa
  • ripaus paprikajauhetta
  • tuoretta timjamia
  • 1 rasia Aitoo-pastaa 250 g (peruna-kaura-cheddar)

Suussa sulava koti-iltapala kahdelle käden käänteessä

Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Hienonna sipuli. Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia. Lisää herkkusienet ja jatka paistamista pari minuuttia. Mausta suolalla, paprikalla ja hienonnetulla timjamilla. Lisää sinappi ja kerma. Keitä hetki, että kastike saostuu. Tarkista maku. Keitä gnocchit suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne nousevat pintaan (n. 2 min.), valuta hetki ja pyöräytä pinta rapeaksi pannulla ennen kastikkeen lisäämistä.

Reseptin loi Terttu Ilonen Armas Galleria & Keittiöstä.