Ainekset
- Penttilän tilan pikkurieskoja
- kalkkunaa tai broilerin paistileikettä
- sipulia
- Herkkujuustolan Hilma -juustoa
- Poppamies Hiidenhilloa
- Poppamies Mango-Habaneromajoneesia
- Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseosta
- tuoretta basilikaa
Quesadillat rieskasta ja broilerista
Rieskaquesadilla broilerilla on todellinen arjen pikaruoka! Voit käyttää mitä tahansa broileria tai kalkkunaa jota kaapista löytyy - tai vaikka paistileikettä! Se on maukas ja siinä on rasvaa niin, että se jää meheväksi ja antaa hieman anteeksi kypsennyksessäkin. Ja pikkurieskojahan löytyy aina jääkaapista, eikö?
Ohje:
Mausta ensin broilerin paistileike molemmin puolin Louisiana Cajun RUB -mausteella, taputtele sen verran maustetta mitä helposti jää pintaan kiinni. Paahda air fyerilla 200 asteessa 12 minuuttia tai pannulla kypsäksi.
Levitä sitten pikkurieskan päälle reilu 1 rkl Hiidenhilloa ja sopivasti viipaloitua punasipulia sekä tuoretta basilikaa. Viipaloi puolet kypsästä broilerin paistileikkeestä päälle ja asettele vielä kerros Herkkujuustolan Hilma -juustoa. Aseta toinen rieska päälle ja paina kevyesti. Paahda air fryerilla 4 minuuttia 200 asteessa tai vastaava aika uunissa. Voit myös paistaa pannulla keskilämmöllä pari minuuttia molemmin puolin, ole tarkkana kääntäessä.
Tarjoile Mango-Habaneromajoneesin ja tuoreen basilikan kanssa!
Resepti julkaistiin ensin Poppamiehen sivuilla.