Ainekset
- Penttilän tilan pikkurieskoja
- kesäkurpitsaa
- herkkusieniä
- Savuhilma -juustoa
- Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseosta
- Poppamies Mango-Curry -vegaanista majoneesia
- Poppamies Sriracha -chilikastiketta (jos haluat lisäpotkua)
- tuoretta minttua
Boltseja ja pikkurieskaa
Tässä reseptissä yhdistyvät pikkurieskat ja Morocco Boltsit - lopuksi tuotosta ryyditetään vielä Poppamiehen Mango & Curry -vegaanisella majoneesilla, jonka makumaailma sopii Boltsin kanssa loistavasti. Rieskojen kaveriksi paahdetaan kesäkurpitsaa ja sientä, jotka tuovat lisää makua ja rakennetta kokonaisuuteen.
Ohje
Leikkaa sieniä ja kesäkurpitsaa parin sentin paloiksi pieneen kulhoon ja lisää tilkka öljyä. Mausta kevyesti Poppamies Louisiana Cajun RUB -mausteseoksella ja sekoita. Lado rieskalle Savuhilmaa, kokonaisia tai halkaistuja Boltsi Morocco -pyöryköitä, sekä maustettua kesäkurpitsaa ja sieniä.
Aseta rieska air fryeriin ja paahda 200 asteessa 4 minuuttia tai paahda kasvikset ja pyörykät pannulla tilkassa öljyä ja lado rieskalle. Viimeistele Poppamies Mango & Curry -vegaanisella majoneesilla ja Sriracha -chilikastikeella (jos haluat ekstrapotkua) sekä tuoreilla mintunlehdillä.
Resepti julkaistiin ensin Poppamiehen sivuilla.