Ainekset

Chili:

  • öljyä paistamiseen
  • 1 iso sipuli
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2 tl tai enemmän Poppamiehen Sriracha rubia
  • 1 rasia Morocco, Chili tai Original Boltseja
  • 1 purkillinen makeaa maissia
  • 2 rkl Poppamiehen Habanero-ketsuppia
  • 1 appelsiinin mehu
  • suolaa

Tarjoiluun:

  • Penttilän pikkurieskoja
  • Poppamiehen Sriracha-kastiketta
  • tuoretta korianteria

 

Srirachaista Boltsichiliä pikkurieskoilla

Tämä yksinkertainen chili kootaan pikkurieskan päälle. Appelsiini ja sriracha tukevat näppärien Boltsien pikanttia makumaailmaa. Rapeiksi paahdetut pikkurieskat näyttävät taas kerran, kuinka vanha kunnon pottu taipuu vaikka mihin!

Ohje

Kuullota hienonnettua sipulia öljytilkassa paistinpannulla hetki. Lisää hienonnettu valkosipuli, rub-mauste ja Boltsit. Paista vielä hetki.

Lisää pannulle maissi, ketsuppi ja applsiinin mehu. Hauduta hetki, kunnes nesteestä on suurin osa haihtunut. Tarkista suolaisuus ja lisää tarvittaessa.

Paahda Penttilän pikkurieskat rapeiksi. Päällystä Boltsi-chilillä. Viimeistele Poppamiehen Sriracha-kastikkeella ja korianterin lehdillä.

Kiitos reseptistä Chef Santeri Vuosara ja Poppamies!