Juusto ja pasta ne yhteen soppii, huomenna mennään... pannun kautta lautaselle? Mutta toisaalta, miksi odotella huomiseen kun tänäänkin voisi jo syödä jotain todella herkullista - Penttilän Tilan peruna-kaura-cheddarpastaa. Penttilän Aitoo-pasta on näppärä italialaistyyppinen perunapasta, jossa on reilusti kotimaista perunaa ja yllin kyllin makua.
Mikä parasta, cheddarversiossa on juustokin mukana. Eikä mikä tahansa juusto olekaan, vaan Jukolan juustolan palkittu Cheddar. Jukolan juustot tehdään oman tilan aamumaidosta Leivonmäellä Jyväskylän kupeessa, joten usko tai älä, Aitoo-cheddargnocchien raaka-aineet ovat niin kotimaisia kuin olla ja voi.
Voista puheen ollen, cheddarpastan voi heittää suoraan pannuun miedolle lämmölle ja siitä lautaselle. Kahden minuutin keittäminen on myös käypä valmistustapa. Kokeile molempia tapoja ja löydä lempparisi!
Ainekset:
Peruna, kaurajauho, kananmuna, perunajauho, cheddar (maito, hapate suola), riisijauho, rypsiöljy, suola (1,0%).
Ravintosisältö:
Ravintosisältö/100 g: | |
Energiaa 910 kJ/217 kcal | |
Rasvaa | 7,2 g |
Hiilihydraatteja | 27,7 g |
Ravintokuitua | 2,7 g |
Proteiinia | 8,0 g |
Suolaa | 1,0 g |
Laktoosia | 0,0 g |
Laktoositon. Vehnätön.
Säilytys alle + 6 °C. Tuotteen voi pakastaa. Pakattu suojakaasuun. Rasia ja kalvo ovat kompostoitavia.